Tarieven

Logo Kwiek ilse

Gecertificeerd EMB-onderzoek

Logo Kwiek ilse

Persoonlijk voedingsadvies

Logo Kwiek ilse

Consult op basis van jouw wensen

Dietiste Aalsmeer

“Directe toegankelijkheid, zonder verwijzing.” 

Directe toegankelijkheid houdt in dat je geen verwijzing van de arts nodig hebt. Het kan bij sommige verzekeraars zijn dat het behandeltraject niet vergoed wordt zonder verwijzing. Wanneer je gebruikmaakt van directe toegankelijk, voer ik in eerste instantie een screening uit om te kijken of jouw behandeling nodig is.

Tarieven

Voor dieetadvies wordt er eerst gebruik gemaakt van de vergoeding (basisverzekering). De tarieven hieronder genoemd zijn van toepassing als je meer afspraken hebt dan de zorgverzekeraar vergoed.

Intakegesprek: € 99

Vervolgconsult: € 35

Weegconsult: € 19

EMB-bloedonderzoek: € 210 

Afspraak verzetten of afzeggen

Wil je jouw gemaakte afspraak verzetten of afzeggen? Dit is geen probleem, maar doe dit dan wel 24 uur van tevoren. Afspraken die niet op tijd worden afgezegd worden in rekening gebracht.

Vergoeding diëtist

Dieet en voedingsadvies wordt vergoed vanuit de basisverzekering (3 uur per kalenderjaar) en eventueel meer tijd in de aanvullende verzekering. Het beste kun je bij jouw zorgverzekering* raadplegen hoe je verzekerd bent voor dieetadvies. Houd er rekening mee dat als je gebruikmaakt van de vergoeding uit jouw basisverzekering, je eerst jouw eigen risico moet gebruiken. Dit verschilt per verzekering en is ongeveer €205. 

Kinderen (t/m 17 jaar) hebben geen eigen risico. Dit betekent dat de eerste 3 uur vanuit de basisverzekering volledig worden vergoed.

*In 2023 heeft Diëtistenpraktijk Kwiek géén contract met Achmea Groep. In het kort betekent dit dat het dieet- en voedingsadvies voor 75% i.p.v. 100% vergoed wordt. Neem gerust even contact met mij op als je zeker wilt zijn wat dit voor jou betekent.

Meer weten over het EMB-bloedonderzoek? Neem contact op.

    Ilse-Boonders-Leefstijladvies-Vinkeveen