WAAROM DIËTISTENPRAKTIJK KWIEK?

Waarom diëtistenpraktijk Kwiek

Ik krijg heel vaak de vraag waarom ik mijn eigen diëtistenpraktijk ben gestart. Ik heb eigenlijk nooit getwijfeld om voor mezelf te gaan beginnen, dit was altijd al een wens. Het feit dat je zelf kan bepalen hoe je jouw praktijk gaat vormgeven en alle beslissingen zelf kan nemen. Maar ook om mijn passie voor voeding te delen met andere op mijn eigen manier.

 

Wat betekent de naam Kwiek eigenlijk? Kwiek betekent actief, energiek, opgewekt, vlot. Dit is wat ik wil uitdragen naar mijn cliënten. De avocado in mijn logo zal voor veel familie/vrienden niet een gek iets zijn, ik ben namelijk een enorme avocado fan!

 
 

Ik ervaar vaak dat mensen denken dat een diëtist alleen is voor mensen die willen afvallen of aankomen. Dit is niet het geval, de diëtist kan jou bij veel voedingsgerelateerde problemen helpen. Denk hierbij aan maag/darmproblemen, allergieën/intoleranties, kinderen die niet veel lusten, of bijvoorbeeld om te kijken of je volwaardig eet. Je mag altijd een berichtje sturen als je niet zeker weet of ik je erbij kan helpen.

 

Ik deel graag mijn passie voor voeding met jullie. Sinds mijn opleiding Voeding & Diëtetiek weet ik hoe belangrijk het is om gevarieerd en bewust te eten. Dit zorgt er niet alleen voor dat je op gezond gewicht blijft/komt, het heeft ook een positieve uitwerking op bv. je huid, haar, energie level. En natuurlijk mag je ook een lekker wijntje drinken of chocolade eten. Want het hoeft echt geen straf te zijn om naar de diëtist te gaan.

 
 

Dit is mijn eerste, iets wat korte blog , maar er zullen er nog vele (langere) volgen. Je kunt blogs verwachten met leuke recepten, ervaringen van cliënten, informatieve voedingsblogs. Wanneer jullie nog onderwerpen hebben waar je meer over wilt weten, laat het mij weten.